Over mij

Leerkracht en coach met meer dan 15 jaar ervaring!

15 jaar ervaring

Ik ben Julie, 37 jaar, gehuwd met Thijs en trotse mama van Leon en Félice. Ik ben een gedreven persoon met brede interesses.
Van opleiding ben ik bachelor in het secundair onderwijs. Ik geef ondertussen meer dan 15 jaar les en heb ervaring in zowel het algemeen, technisch en beroepsonderwijs. Momenteel geef ik les in het buitengewoon onderwijs (OV4 type 9) en begeleid ik jongeren met autisme, die inclusief onderwijs volgen.
Ik voltooide doorheen de jaren verschillende opleidingen en workshops op vlak van coaching en persoonlijke ontwikkeling. Het is voor mij een must om telkens te blijven bijleren.
Dankzij de combinatie van lesgeven en coaching, kan ik uitstekend inspelen op de noden die ik dagelijks zie.

Leerkracht en coach

Als kind speelde ik vaak 'schooltje' en mijn studiekeuze was indertijd ook snel gemaakt. Ik zou leerkracht worden, een job die me op het lijf geschreven is. Werken met kinderen en jongeren is wat ik het liefste doe! Hen iets bijbrengen en vooruit helpen, mét de nodige aandacht voor hun persoonlijkheid en hun zijn, vind ik een belangrijk evenwicht.

Kinderen en jongeren voelen vaak feilloos aan wie ze voor zich hebben. Waarden die bij mij dan ook centraal staan, zijn authenticiteit, empathie en duidelijke communicatie.

Ik vind het belangrijk om werk te kunnen doen waar ik zelf ook blij van word. Graag wil ik iets kunnen betekenen voor anderen. Dit kan ik zowel in de studiebegeleiding als in de loopbaanbegeleiding verwezenlijken.

Ervaring/opleidingen

Professionele bachelor secundair onderwijs – Arteveldehogeschool Gent

Leren leren / studiecoach – Centrum Tea Adema (NL)

Loopbaancoach - WISL

Leefsleutels - Arteveldehogeschool Gent

Leer je kind concentreren - Centrum Tea Adema (NL)